Transformatie trajecten

Duik trajecten

Duiktocht in en achter vermoeidheidsklachten

Als je hoog alert bent ofwel een altijd alerte HSP-er die zich behoorlijk bewust is van zichzelf, zijn er verschillende factoren die kunnen bijdragen aan extreme vermoeidheid.
Om een paar belangrijke te noemen. Enerzijds je hoog sensitieve aard waardoor je ongemerkt prikkels oppikt en energie van anderen en met je meedraagt. Anderzijds je aangewakkerde hoge staat van paraatheid die veel van je energiereserves vraagt. Daarbovenop komen levenservaringen die je diep kunnen raken en uit balans brengen.
Met de Duik trajecten kun je kijken wat er schuilgaat achter de moeheid, de klachten die steeds vaker en dringender naar voren komen, het uitgeputte gevoel, de zware leegheid.
In 3 of 5 sessies gaan we laagje voor laagje de diepte in duiken. Afhankelijk van hoe diep je wilt gaan. In een speciaal traject worden 5 sessies gecombineerd met een healing membership, daarover straks meer.

Duik traject

Transformatie sessies

Een sessie start altijd bij het knelpunt wat jij aangeeft. Thema’s die spelen in je leven, die schuren of knellen maken zich ergens in je lijf kenbaar. Daar zoomen we op in via beelden en gevoelens en woorden. Op deze manier maken knooppunten zich bekend. Je intuïtie wijst de weg.
In de 3 consulten waaruit dit transformatietraject bestaat zullen we steeds dieper duiken, laag voor laag, om uiteindelijk tot de oorsprong van je klachten door te dringen.
Op deze manier zal je stukje bij beetje, de zwaarte en de vermoeidheidslast omvormen en verlichten. Vermoeidheid en fysieke klachten behoren dan gaandeweg steeds meer tot het verleden.
Je voelt je steeds energieker en je hebt meer zin om weer naar buiten te gaan. Om je vrienden/innen (online) te ontmoeten, je hobby’s weer op te pakken. Je kan weer stukken meer dan alleen het hoogstnoodzakelijke zoals je werk en huishoudelijke klussen.
Je hart gaat weer zingen.

 

Duik Plus traject

Voorouder sessie

Ik stem me af op jou en het thema wat je als meest actueel aangeeft. Als we dat in kaart hebben gebracht, maken we een uitstapje naar de voorouder-generatie lijnen.
In die afstemming worden de generaties opgezocht, jouw thema als rode draad. Via de moeder- en/of vader-lijn en je voorouders kunnen verschillende uitingsvormen naar voren komen. We keren via meerdere generaties terug naar het ontstaan van het knelpunt.
In contact met je voorouders ontstaan inzichten door een andere kijk en diverse invalshoeken. Vaak komen er speciale berichten van je familie voor jou naar voren. Door deze nieuwe ziens- en ervaringswijze wordt het knelpunt losser en komt er vastgezette energie vrij. Je krijgt kleur en meer energie omdat er weer meer doorstroming is gekomen.

Akasha reading

Tijdens deze sessie reizen we af naar de Akasha kronieken, je hebt toegang tot een enorme database van opgeslagen zielservaringen. Je kunt de blauwdruk van je leven ‘opvragen’, kennismaken met je zielsmissie. Het is helemaal aan jou wat je naar voren wil laten komen.

Vervolg sessies

In de vervolgsessies volgen we de rode draad langs een keten van andere levens. Als je wilt, helemaal terug naar het ontstaan. De ervaringen uit de voorouder sessie en de Akasha-reading kunnen als kader dienen.*
Opnieuw volgen we de knelpunt-signalen van je lijf, de woorden, beelden of gevoelens die je intuïtie je aangeven. Je maakt een reis langs meerdere, andere levens. Door opnieuw naar een ander leven te kijken met de kijk en kennis van nu, verschuift het perspectief. Je breng de dicht opeengepakte energie weer in beweging. Dat lucht op en bevrijdt. Op deze manier komt er meer en meer energie vrij.
Door het verwijderen van een netwerk van knopen, lossen (oer)oude patronen op. Je maakt daarmee de weg vrij voor jou, je echte zelf. Je hart als kompas.

Healing, gerichte energiestroom sturen ter ondersteuning van het op gang gebrachte proces, kan deel uitmaken van de sessie. Tenzij je dat niet op prijs stelt.
* De volgorde van de 5 sessies bepaal je zelf. Indien je met een voorouder sessie begint kan dit als kader dienen, een groter perspectief kan verhelderend werken.
De sessies vinden plaats in de online consultruimte, ivm het Corona virus tot nader order niet in mijn praktijk.
Tik of klik op de afbeelding om je voor het het gewenste traject aan te melden.
Transformatie sessies
Na 8 jaar Azië keerde ik terug naar Nederland. Moe, onverwerkt verdriet, rouw en scheiding.
Ik deed een docentenopleiding Hatha yoga en was veel bezig met meditatie. Het transformatietraject vond ik fijn als verdieping en was erg nieuwsgierig. Hiervoor had ik al Cranio-sacraal sessies gedaan.
Heel veel dingen zijn een stuk lichter geworden en het lijkt wel of het makkelijker is om met emoties/ somberheid om te gaan. Een completer gevoel, niet alleen dingen bekijken vanuit het denken, maar veel completer.
PE

Akasha reading
Ik was bezig met mijn bedrijf maar liep tegen een blokkade aan, van twijfel.
De maand van tevoren speelden er meerdere dingen. Ik voelde behoefte en
drang naar het krijgen van een vaste relatie, ik was bezig een bedrijf te starten en
dacht eraan misschien een periode naar het buitenland te willen.
Ik verzette me omdat mijn bedrijf starten mijn prioriteit was maar ik raakte kwijt wat nu een goeie
volgende stap was. Over deze twijfel kwam ik om te vragen wat de volgende stap
was.
Na de Akasha reading kreeg ik een nieuwe vriend, dat ging ineens heel natuurlijk en snel. En mijn bedrijf blijft
de prioriteit, het voelt wel lichter. En mijn vriend blijkt een enorme steun en baken van rust. Het is nu zoals het moet zijn.
LB

Duik Plus traject
Voordat ik met het transformatietraject begon voelde ik me totaal niet mezelf, gefrustreerd, bang en niet gelukkig met mezelf.
De reden dat ik hiermee begon was omdat ik een gelukkig mens wil worden en ook mijn kinderen een moeder gun die zij verdienen. Ik was moe en voelde me leeg.
Het heeft mij meer inzicht in mezelf gegeven en hoe ik naar het leven kan kijken, meer bewust gemaakt.
Ik voel dat ik nu meer in mijn eigen kracht sta en ben minder bang in het leven. Dat ik er toedoe in dit leven en met een reden in deze tijd ben geboren!
Ik ben nu een stuk rustiger in mijn hoofd en gelukkiger en probeer meer in het nu te leven dan in de toekomst of verleden!
FB

Duik traject

 • 3 transformatie sessies

 

€266

Duik Plus traject

 • Voorouder sessie

 • Akasha reading

 • 3 transformatie sessies

Beste keus

€422

Parel Duik traject

 • Voorouder sessie

 • Akasha reading

 • 3 transformatie sessies

 • blauwdruk healing

 • 3 maanden healing membership

  plus 3 maanden membership gratis

 

€577

Plan een extra, korte, sessie gedurende één van de Duik trajecten als je tussentijds wat ondersteuning wilt bij opborrelende vragen en emoties.

Comfortsessie
De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.
Copyright & Design 2021 Joey Buijs