Duik trajecten

Duik diep-en dieper trajecten

Duiktocht in en achter vermoeidheidsklachten, naar je eigen dimensies

 

Als je er aan toe bent om een duik te nemen in je klachten en daar voorbij, diep in je eigen dimensies dan is er een keuze uit diverse trajecten. De Duik trajecten bestaan uit 3 of 6 sessies. Afhankelijk van hoe diep je wilt gaan.
In het eerste consult staan de familielijnen centraal. Daarbij maken we gebruik van een generatie-familie opstelling. Ook gaan we de bestaande klachten in de context van het familie-DNA verkennen.
In de volgende consulten zullen we steeds dieper duiken, laag voor laag, om uiteindelijk tot de oorsprong van de klacht door te dringen.
Op deze manier zal je stukje bij beetje de zwaarte en de last die de vermoeidheidsklachten geven, omvormen en verlichten.

 

Duik Plus trajecten

Duik nog dieper……….

Voor wie nog verder wil gaan zijn de Duik Plus trajecten geschikt.
Deze trajecten zijn intensiever. Tijdens deze consulten wordt naast de generatie-familie opstelling en de energetische analyse ook healing gegeven. Zo worden klachten nog verder verlicht en zal er meer energie vrij komen voor jou.
Keuze is uit 4 of 7 sessies. Op dit moment loopt er een kortingsactie. Zie daarvoor het overzicht. Ook staan de kortingen hier vermeld.
De sessies vinden plaats via Skype, ivm het Corona virus tot nader order niet in mijn praktijk.
De algemene voorwaarden vind je hier.
Copyright & Design 2020 Joey Buijs