Behandelingen

Een behandeling met subtiele energie, healing, kan vastgezette energie weer losser maken om de doorstroming te bevorderen. Een healing kun je inzetten om bijvoorbeeld verschillende, energetische lagen te laten ‘luchten’. Dan creëer je meer doorstroming in het geheel waardoor je je energieker en meer opgeruimd, blijer, zult gaan voelen. Een hele prettige manier om opgedane ruis, aura-plak, te verwijderen.
Je kunt het ook heel gericht inzetten als je moe bent en je voelt het bijvoorbeeld zwaar rusten op je schouders. Dan ligt de focus op het verlichten van de energie rondom je schouders.
Of je hebt een zwaar, bijna tollend hoofd. Vooral de denkers onder de alerte HSP-ers kunnen daar last van hebben. Dan richt ik me op ruimte maken en energie afvoeren rond je hoofd.
In de praktijk geef ik geen healings meer als aparte behandeling, het maakt desgewenst wel onderdeel uit van de Transformatie trajecten. Beter nog, sinds kort zijn mijn behandelingen in de vorm van een Healing membership beschikbaar!

Nieuw!!

Als je merkt dat je na een werkdag vol online vergaderingen of intensief (online) contact met je vrienden/innen uitgeput op de bank neerploft heb je waarschijnlijk last van opgedane ruis. Met een healing kan je de aura-plak weer laten verwijderen. Vooral bij hoog gevoeligen belangrijk om regelmatig te checken of je ruis en energie met je meedraagt die niet bij jou hoort.
Om deze regelmaat er in te houden heb ik een mooi aanbod voor je die hier naadloos op aansluit: een healing membership! Lees verder…..
Schrijf je in voor de ‘Keep me posted’ updatemail van de praktijk, scroll naar beneden. Dan ontvang je een inschrijflink voor een gratis Webinar-voorproef sessie.

 

Nieuw!

Healing

membership

  • 2x per maand, healing op afstand

 

 

 

 

 

 

21,95 p/mnd

De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.
Copyright & Design 2021 Joey Buijs
Regelmatig last van opgepikte ruis en energie van anderen, na een dag vol online vergaderen of intensief (online) vriendinnen contact?
Dan sluit een healing membership mooi aan!

Regelmatig last van opgepikte ruis en energie van anderen, na een dag vol online vergaderen of intensief (online) vriendinnen contact?

Dan sluit een healing membership mooi aan!

Even kijken of dat iets voor jou is? Gratis voorproef sessie als je je inschrijft voor de 'Keep me posted!' updatemail.

Aanmelding Keep me posted!