Voor jou

Praktijk voor hoog sensitieven die in de geschiedenis van hun oververmoeidheidsklachten willen duiken.
Om te onderzoeken wat die enorme vermoeidheid nou te zeggen heeft.
Neem een duik in de taal van je eigen lijf en ontdek de voorgeschiedenis van je klachten.
Keer je klacht.

Oneindig moe

Vermoeidheid bestaat in verschillende hoedanigheden en kan uiteenlopende oorzaken hebben. Om er een paar te noemen: tekort aan slaap, vitamine gebrek, zorgen en voortdurende stress. Als je hoog sensitief bent kan daar nog een bron bij komen: alert-zijn. Stress omdat je verkeert in een continue staat van paraatheid, op je hoede zijn, omdat je zenuwstelsel op die wijze opereert. Door de verfijnde afstemming is het bereik van wat je kan ontvangen meer dan gemiddeld groot. Veel informatie om te verwerken dus.
Daarbij ben je ook nog ingesteld op een grondige informatieanalyse- en verwerking. Al met al een energieverslindende staat van zijn. Dus als je dan in een situatie terechtkomt die stressvol is, meer van je vergt dan anders kan je in een negatieve spiraal terechtkomen wat uitmondt in oververmoeidheid.

Familielijnen

Soms kan het voelen alsof de vermoeidheid vele malen groter is dan jij, alsof je een eeuwenoude last meezeult. Daarom kijken we ook in de familielijnen omdat er grote kans bestaat dat je een familiethema draagt, een generatielast die zich gaandeweg heeft vertaald in (chronische) vermoeidheid, misschien ook in terugkerende fysieke klachten, via het familie-DNA.

Meer energie

We kunnen samen kijken naar de zwaarte die zich heeft vastgezet in jouw lijf. Op het moment dat je je klachten gaat onderzoeken en de signalen van je lijf gaat herkennen, krijg je meer greep. Dan ontdek je de aanwijzingen die aan de vermoeidheid vooraf gaan. Dat geeft rust en vertrouwen.
We gaan de zwaarte losweken en er weer beweging in brengen en lichtheid. We kunnen, als je dat wilt, helemaal terug naar de bron. Via ketens van andere levens. Je krijgt inzicht, kunt een verschuiving maken of 180 graden draaien. Je keert de klacht. Dan maak je de vastgezette energie weer vrij, krijg je meer ruimte en word je lichter. Dan kan de energie weer helemaal vrij stromen.
Iets voor jou?

KlikĀ hier om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek, dat is kosteloos. Dan kun je kijken, voelen, zeg pootje baden of deze tocht naar binnen iets voor jou is.

Stap hier naar binnen voor een Corona-Clash-sessie. Voor als de huidige Corona-virus angst golf de druppel is, net dat tikje teveel, de trigger van een overweldigende vermoeidheid. In deze sessie nemen we een verkennende duik van 30 minuten in je klacht, daar waar het het hardst aankomt in je lijf. Op dit moment is deze sessie gratis! Om te helpen in deze hectische veranderende tijden.

Copyright & Design 2020 Joey Buijs