Voor jou

Praktijk voor hoog gevoelige en intuïtieve moedige mensen die in de geschiedenis van hun vermoeidheidsklachten willen duiken.
Om te onderzoeken wat die enorme moeheid nou te zeggen heeft.
Neem een duik in de taal van je eigen lijf en ontdek de voorgeschiedenis van je klachten.
Keer je klacht.

Moe

Vermoeidheid bestaat in verschillende hoedanigheden en kan uiteenlopende oorzaken hebben. Om er een paar te noemen: tekort aan slaap, vitamine gebrek, zorgen en voortdurende stress. Als je hoog sensitief bent kan daar nog een bron bij komen: alert-zijn. Stress omdat je verkeert in een continue staat van paraatheid, op je hoede zijn, omdat je zenuwstelsel op die wijze opereert. Door de verfijnde afstemming is het bereik van wat je kan ontvangen meer dan gemiddeld groot. Veel informatie om te verwerken dus.
Daarbij ben je ook nog ingesteld op een grondige informatieanalyse- en verwerking. Al met al een energieverslindende staat van zijn. Dus als je dan in een situatie terechtkomt die stressvol is, meer van je vergt dan anders kan je in een negatieve spiraal terechtkomen wat uitmondt in oververmoeidheid.

Familielijnen

Soms kan het voelen alsof de vermoeidheid vele malen groter is dan jij, alsof je een eeuwenoude last meezeult. Daarom kijken we ook in de familielijnen omdat er grote kans bestaat dat je een familiethema draagt, een generatielast die zich gaandeweg heeft vertaald in (chronische) vermoeidheid, vaak ook in terugkerende fysieke klachten, via het familie-DNA.

Intuïtie

Een belangrijk onderdeel in de opbouw van een zwaar gevoel, fysieke klachten en vermoeidheid is het negeren van je innerlijke stem. Als je consequent innerlijke signalen leert negeren en je wordt geleerd om alleen op je hoofd te vertrouwen raak je steeds meer de connectie met jezelf kwijt. Het gevoel van verbondenheid met de mensen om je heen wordt steeds ijler. Je trekt je terug op een eiland voor jezelf. Onzeker over de stem van je intuïtie.

Meer energie

We kunnen samen kijken naar de zwaarte die zich heeft vastgezet in jouw lijf. Op het moment dat je je klachten gaat onderzoeken en de signalen van je lijf en je innerlijke stem gaat herkennen, krijg je meer greep. Dan ontdek je de aanwijzingen die aan fysieke klachten en vermoeidheid vooraf gaan. Dat geeft rust en vertrouwen.
We gaan de zwaarte losweken en er weer beweging in brengen en lichtheid. We kunnen, als je dat wilt, helemaal terug naar de bron. Via ketens van andere levens. Je krijgt inzicht, kunt een verschuiving maken of 180 graden draaien. Je keert de klacht. Dan maak je de vastgezette energie weer vrij, krijg je meer ruimte, word je lichter en energieker. Je intuïtie en je hart worden weer je kompas. Dan kan de energie weer helemaal vrij stromen.
Iets voor jou?

 

Aanbod

Transformatie trajecten
 
Energetische analyse
 
Behandelingen

Klik of tik hier om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek, dat is kosteloos. Dan kun je kijken, voelen, zeg pootje baden of deze tocht naar binnen iets voor jou is.

 

Copyright & Design 2020 Joey Buijs