Sparkles violet membership

SPARKLES VIOLET MEMBERSHIP

Sparkles Purple membership

4x per maand 20 minuten afstandshealing

€36,95

Violet Healing membership

Bij hoog gevoelige mensen is het belangrijk om regelmatig te checken of je ruis en energie met je meedraagt die niet bij jou hoort.
Zie een healing membership als een soort onderhoud voor je energetische (verb)lijf. Zoals je ook doucht, je wast en je tanden poetst. Zo is het ook raadzaam om je energetische lijf te ontdoen van ruis en plak.
De healing voelt aan als een warme deken die je omhult. Dat maakt het makkelijker om te ontspannen. Als je de hele dag (onbewust) in een waakzame en hoog alerte staat van zijn verkeert is dat een welkome afwisseling. Gun jezelf deze relaxed me-time, tijd om even bij jezelf te komen.
Weet je wat ook mooi is? Als je het piekeren over een actueel thema niet kan los laten dan kun je deze healing space bijzonder goed gebruiken. Neem je voor om er een ander licht op te laten schijnen en zie wat er gebeurt.
Kortom: een healing membership is een eerste stap om thuis te komen bij jezelf.

Healing op afstand

De healing bestaat uit een afstandsbehandeling met subtiele, gerichte elektro-magnetische energie. Deze heeft een krachtige energetische lading waardoor een sessie van 20 minuten al een groot effect kan hebben.
Voor de groepshealing stem ik mij af op jou/jullie. Ik scan het energieveld om te kijken waar zich verdichtingen of ijle plekken bevinden. Vervolgens stuur ik subtiele energie of voer ik het af, afhankelijk van wat er nodig is. De healing zal elke keer een tikje anders zijn, anders aanvoelen. De inhoud van de healing varieert, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.
De uitwerking van de sessie kun je tijdens, meteen na, of zelfs enige dagen na de sessie merken.

Werkwijze

De sessie wordt op afstand gegeven op een vastgestelde tijd en dag. Je ontvangt 4x per maand een link naar de agenda waar je je kan aanmelden. Of check de agenda in de Membermail en meld je direct aan in het maandoverzicht.
Je kunt dan 4x per maand genieten van deze healing! Gewoon lekker thuis, ontspannen in je stoel of relaxed op je bed. Je hoeft niet in te loggen of online aanwezig te zijn.
Nog even op een rijtje, 4x per maand een afstandsbehandeling bestaande uit:
– een clearing, overtollige energie wordt afgevoerd
– een healing, energie wordt toegevoegd waar nodig
– de mogelijkheid om een ander licht op een actueel thema te werpen, met die intentie neem je deel aan de afstandshealing
– een terugkoppeling van mijn waarneming
Bij aanmelding voor een healing membership ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Praktijk Sparkles & Spirits. Zie de algemene voorwaarden.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.
Copyright & Design 2021 Joey Buijs