Sparkles & Spirits

Achter Sparkles & Spirits

De psyche doorgronden is altijd een drijfveer van mij geweest. Ik verslond stapels psychologische romans, geïntrigeerd door de interactie en de analyse. Voor mijn studie psychologie moest ik echter eerst 2 jaar onderzoeksmethodieken overbruggen en dat hield mijn aandacht niet vast.

Ik ontdekte de astrologie (1985) en maakte me de symbolentaal eigen. Mijn zucht naar psychoanalyse kon ik hier helemaal in kwijt. Eindeloze gesprekken voerde ik met vriendinnen, doorgronden, analyseren en ontrafelen in astrologiejargon. Ongemerkt ook gebruik makend van mijn hoog gevoeligheid. Ik wilde graag mensen helpen met behulp van deze inzichten. De studie voor Maatschappelijk werker in 1991 bood me de praktische hulpverleningsvaardigheden.

Tijdens deze opleiding ontdekte ik mijn vermogen om energieën waar te nemen, mijn zeer intuïtieve kant of tegenwoordig ook wel hoog sensitieve kant genoemd. De tijd voelde echter nog niet rijp om dat als hulpverlener in te zetten.
Door het schrijven van mijn scriptie maakte ik kennis met computers en het world wide web. De IT boeide me zeer.
Het jaar 2000 en de Euro kwam eraan, ik zag mijn kans om de IT-wereld te betreden (1997). Ik liet me omscholen tot programmeur en in de avonduren schoolde ik bij naar Windows systeembeheerder. Jarenlang werkte ik zeer gedreven als Systeembeheerder en Citrix specialist.

Vanuit het niets leek wel, begon mijn lijf een eigen leven te leiden. Ik werd ziek. Het voelde alsof het zwaard van Damocles boven mijn hoofd hing. Ik verstopte me hiervoor en ging op oude voet verder. Totdat ik opnieuw een zware terugval kreeg. Ik begon me af te vragen wat die ziekte mij te vertellen had en ging op ontdekkingstocht. Voelt verfrissend en geeft ruimte om het heft in eigen handen te nemen. Een stapsgewijs proces waarbij ik afdaal, mezelf opdiep en afstof. Alsof de Tarotkaarten en sterrenbeelden die ik al zo lang ken tot leven komen in mijn binnenwereld. Verbinding tussen hart, ziel, lichaam en geest. Ik voel me (een ge)heel.
Mijn energetische vermogens komen sterker naar voren. En ik realiseer me dat de tijd is aangebroken om deze vermogens en mijn levenservaring in te zetten. Ik start met een serie energetische opleidingen en trainingen: dat voelt als thuiskomen.

Visie

In mijn logo heb ik mijn visie verwerkt.
De ster beweegt naar de bovenwereld. Vanuit het contact met de Spirits behandel en begeleid ik jou. Sparkles zijn de vonkjes die in ons aanwezig zijn en soms onder het stof vandaan gehaald moeten worden om weer bezield door het leven te kunnen gaan.
De turquoise kleur in de sterstaart refereert aan het zelfgenezend vermogen wat in ieder mens aanwezig is.
Door blokkades, zoals vaste overtuigingen, emotionele pijn, angst en verdriet kun je het gevoel hebben vast te zitten en niet verder te kunnen. In mijn praktijk kunnen we deze blokkades opsporen en inzichtelijk maken door naar de oorsprong terug te gaan. Vanuit inzicht kan een blokkade getransformeerd en losgelaten worden. Je zelfgenezend vermogen wordt aangesproken om je energie weer vrij te laten stromen.
Sparkles & Spirits staat gespeld in fuchsia roze omdat deze kleur staat voor intense blijdschap. De blijdschap die je kan ervaren als je verbonden bent met je eigen vonk (en met de bovenwereld, de Spirits voor mij persoonlijk).

Opleiding

In 2015 heb ik mijn diploma behaald van de HBO-opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® en het certificaat Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap aan de Spirituele & Intuïtieve Academie.
2015 Reiki I, certificaat, Nederlofcentrum.
2014-2015 heb ik de Aura Touch® opleiding 1 jaar gevolgd aan het Nederlofcentrum.
2014 Shin-do workshop, certificaat, Nederlofcentrum.
2013-2014 HBO-opleiding tot Natuurgeneeskundig Energetisch therapeut aan de HGU, propedeuse behaald.
2013 training Parapsychologische en Intuïtieve ontwikkeling, Aquarius
2012 training Intuïtieve en energetische ontwikkeling, Hans van der Boomen
1999 – 2013 Meerdere MCSE-certificeringen en diverse IT-trainingen
1997 Opleiding COBOL-programmeur, SICA
1990 – 1994 Opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, diploma, Hogeschool van Amsterdam
1989 – 2002 Diverse cursussen en workshops Astrologie
1987 – 1988 Opleiding Astrologie, Bilthoven
1983 – 1986 Psychologie propedeuse, Katholieke Universiteit Nijmegen/Universiteit van Amsterdam

Werkervaring

2015 – heden Energetische Praktijk Sparkles & Spirits, Amsterdam
1999 – 2014 Windows systeembeheerder/Citrix specialist, ING
1997 – 1998 COBOL-programmeur, Raet-IT
1996 Administratief medewerker, COC Amsterdam/
Internet content manager, GAY-Linc
1992 – 1995 Hulpverlener, Stagebegeleider, Intervisor, Stichting Slachtofferhulp Amsterdam
1991 – 1992 Hulpverlener Meidenwegloophuis, Amsterdam
1989 – 1990 Hulpverlener Schorer stichting Buddyproject, Amsterdam