Sparkles & Spirits speech

Band om mijn hart

Na een heftige MS terugval in 2012 stapte ik bij mezelf naar binnen. En ik overdacht en voelde de beelden en de woorden die ik tegenkwam. Eerlijk gezegd vond ik het een warboel, ik was op zoek naar statements, naar uitspraken over ‘wie ben ik echt’ en ik vond allemaal...

lees meer

De MS-en in mijn leven

Vandaag nationale MS dag. Stond ik eerder niet zo bij stil. Beetje beladen, beetje naar, beetje niet dan maar (Sinterklaas net binnen, vroeg oprukkende gedichtels dit jaar). Zo’n extra dipje in je hartslag als je een MS-modezaak in het vizier krijgt, misschien ken je...

lees meer

Vreemde benen

Woensdag, lunchpauze. Ik loop met mijn collega’s door het winkelcentrum. Mijn benen voelen vreemd. Het stroomt het ruist het tintelt. Tintelt? Tintelt?!?! Dus toch. Ik ook, net als mijn moeder: MS. Zo begon het voor mij. Ik wilde er niet aan. De zwarte hoofdstukken...

lees meer
Copyright & Design Joey Buijs 2016-2019