Sparkles Rainbow membership

SPARKLES

Rainbow

MEMBERSHIP

Sparkles Rainbow membership

4x per maand 20 minuten afstandshealing, persoonlijke terugkoppeling

maandelijks 20 minuten blauwdruk afstandshealing

2-maandelijks persoonlijk consult: transformatie- Akasha- of vooroudersessie

€88

Rainbow Healing membership

Zie een healing membership als een soort onderhoud voor je energetische (verb)lijf. Zoals je ook doucht, je wast en je tanden poetst. Zo is het ook raadzaam om je energetische lijf te ontdoen van ruis en plak.
Het Rainbow healing membership is een heel speciaal membership, je wordt behandeld als een VIP.

All inclusive

De clearing bestaat uit het verwijderen van overtollige energie. Bij hoog gevoelige mensen is het belangrijk om regelmatig te checken of je ruis en energie met je meedraagt die niet bij jou hoort
De healing voelt aan als een warme deken die je omhult, alsof je je in pluche nestelt. Dat maakt het makkelijker om te ontspannen. Als je de hele dag (onbewust) in een waakzame en hoog alerte staat van zijn verkeert is dat een welkome afwisseling. Gun jezelf deze relaxed VIP-time, tijd om even bij jezelf te komen.
Daarbij kun je de healing space op 2 manieren benaderen. Of je dobbert ontspannen rond in een warme wolk of je neemt plaats met een actief wachtende houding. Als je het piekeren over een actueel thema niet los kan laten dan kun je deze healing space namelijk bijzonder goed gebruiken. Neem je voor om er een ander licht op te laten schijnen en wacht af wat er gebeurt.

de Extra’s

Na afloop van de healing, die 4x per maand plaats vindt, krijg je een persoonlijke terugkoppeling van de waarneming tijdens de healing.
Elke maand van je VIP membership ontvang je een blauwdruk healing. Deze healing brengt je energetisch weer terug in je blauwdruk. Deze blauwdruk-healing wordt dus maandelijks herhaald om je te ondersteunen op je pad.
In de 2e maand van je VIP membership krijg je een persoonlijk consult! Je kunt kiezen uit de volgende sessies:,
Transformatie-sessie,
Familie/generatie opstelling,
Blauwdruk-sessie, Aksha-reading
Om de maand kun je kiezen welke sessie het beste aansluit op je actuele staat van zijn.

Healing op afstand, hoe werkt dat

De healing bestaat uit een afstandsbehandeling met subtiele, gerichte elektro-magnetische energie. Deze heeft een krachtige energetische lading waardoor een sessie van 20 minuten al een groot effect kan hebben.
Ik stem mij af op jou/jullie en scan het energieveld om te kijken waar zich verdichtingen of ijle plekken bevinden. Vervolgens stuur ik subtiele energie of voer ik het af, afhankelijk van wat er nodig is. De healing zal elke keer een tikje anders zijn, anders aanvoelen. De inhoud van de healing varieert, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.
De uitwerking van de sessie kun je tijdens, meteen na, of zelfs enige dagen na de sessie merken.

Werkwijze

De sessie wordt op afstand gegeven op een vastgestelde tijd en dag. Je ontvangt 4-wekelijks een link naar de agenda waar je je kan aanmelden. Of check de agenda in de Membermail en meld je direct aan in het maandoverzicht.
Je kunt dan 4x per maand genieten van deze healing! Gewoon lekker thuis, ontspannen in je stoel of relaxed op je bed. Je hoeft niet in te loggen of online aanwezig te zijn.
Nog even op een rijtje, 4x per maand een afstandsbehandeling bestaande uit:
– een clearing, overtollige energie wordt afgevoerd
– een healing, energie wordt toegevoegd waar nodig
– de mogelijkheid om een ander licht op een actueel thema te werpen, met die intentie neem je deel aan de afstandshealing
– een terugkoppeling van mijn waarneming
– maandelijks een blauwdruk-healing
– 2-maandelijks een persoonlijk consult, je kan kiezen uit 3 verschillende soorten sessies
Bij aanmelding voor een healing membership ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Praktijk Sparkles & Spirits. Zie de algemene voorwaarden.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.
Copyright & Design 2021 Joey Buijs