Over mij

Achter Sparkles & Spirits

Hoog- sensitief. Helder- ziend, voelend, wetend. Liefdevol, helpend, leer- en weetgierig. MS, als rode draad in mijn leven. Eerst via mijn moeder, later ook in mijn eigen lijf en leden.
Een mix van eigenschappen, talenten en drijfveren die ik heb leren inzetten voor mijn creatieve intuïtieve hoogsensitieve medemens. Niets mooiers dan op reis te gaan en mee te wandelen op die intensieve, confronterende, magische tocht naar binnen.
And sure with (a little)help from my friends in spirit.

Naar binnen

Door naar binnen te keren en laagje voor laagje naar MS en naar mezelf te kijken, ontdekte ik mechanismen en manieren waarmee ik mijn leven en de buitenwereld aftast en bestorm.
Sommigen daarvan ondermijnend of toedekkend anderen juist steunend als een rots. Stepping stones van overtuigingen en emoties. Tree voor tree steeds dieper afdalend naar mijn echte ik, voorbij aangeleerd, aangepraat en aangenomen lagen. Voorbij de doem herontdekte ik mijn zeer verfijnde intuïtie, enthousiasme, passie, zachtheid, liefde voor helpen, de connectie met de spirits en en en en…….. Zoveel lagen lichtheid en donkerte. Waaruit ik besta, wij allemaal, oneindige kleurige lagen energie.

Naar buiten

Met de opleidingen psychologie, maatschappelijk werk en de astrologische symbolentaal als basis vielen de energetisch therapeutische opleidingen perfect op hun plek. Helemaal compleet en in mijn element. Begeleidend, met deze handvatten op verkenningstocht, terug naar de oorsprong en al een tijdje onderweg.
Graag deel ik mijn kennis, ervaring en werkwijze met je, om je te ondersteunen, meelopend op jouw pad. Speuren onder en in de signalen van je lijf. Helpen bij jouw zoektocht, naar jouw antwoorden en samenstelling van jouw geschiedenis.

Verder kijken

Iets voor jou?
Iets gratis
Onder de oppervlakte
Blogs
Contact

Copyright & Design 2020 Joey Buijs