fbpx

Lenteslaap

De winterslaap lijkt zich wel verlengd te hebben in de lente. Een heerlijk zonnetje, dat wel, maar met een snijdende kou. Winterse kou, eindelijk dan toch! Stille straten, iedereen binnen met de Corona verordening.
Toch zie je dat de lente zich ontvouwt: groene knoppen, zingende en fluitende vogels met nesteldrang. Zoveel bedrijvigheid in de rustige, verlaten straten. Verlangen naar iets nieuws, iets authentieks creëeren. Nieuw leven in aantocht.

Zo zit ik zelf ook te broeden, op iets nieuws, iets om bij te dragen aan onze verbijsterde wereld. Om te steunen en bij te staan in woelige angst golven die je misschien af en toe uit het veld slaan.
Vertrouwen en samen sterk lijken de sleutel begrippen te zijn.

Door die stilte van de weggevallen ruis klinkt de roep om naar binnen te keren. Wat borrelt er dan bij je op? Angst? Kun je daar voorbij, kan het voor even in de parkeerstand? Wat gebeurt er dan? Beelden van wat je wel zou willen doen, wat je wilt creëren? Komen er emoties? Laat ze je even aanraken en verder stromen. Voorbij angst en emoties zomaar oog in oog met jezelf. Niet verkeerd toch? Gewoon een moment met jezelf, in vertrouwen. En van daaruit straks weer verder. Even face-timen met die vriendin waar je ineens aan moest denken. Drop a line. Verbinding.

Drop a line?

joey@sparklesandspirits.nl

0 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright & Design 2020 Joey Buijs

Wil jij jouw lichtpuntjes ontdekken?

Zoek je een andere invalshoek op jouw (verborgen) talenten?

Toe aan een ontdekkingstocht van jouw ster kwaliteiten?

 

Inzichtgevende Lichtpuntjes-sessie. Gratis!

Schrijf je in.

Aanmelding geslaagd! Check je (spam)mailbox voor bevestiging