Iets voor jou

Praktijk voor moedige mensen die voorbij pijn en angst, in hun ziekte en/of chronische vermoeidheid durven duiken.
Om te onderzoeken wat specifieke klachten nou te zeggen hebben. Soort bodytalk, de taal van je eigen lijf. Want het is jouw lijf met jouw eigen unieke verhaal

Een handleiding ontdekken van jouw (pijn)klachten. Dat is persoonlijk, zoals de specialist je vast al eens heeft gezegd. Er zijn net zoveel ziektebeelden als er patiënten zijn, met een paar gemene delers.

Familielijnen

Toch kan het ook voelen, misschien herken je dat wel, alsof de ziektelast vele malen groter is dan jij, alsof je een eeuwenoude last meezeult. Daarom kijken we verder in de familielijnen omdat er grote kans bestaat dat je een familiethema draagt, een generatielast die zich gaandeweg heeft vertaald in een ernstige ziekte en/of chronische vermoeidheid, via het familie-DNA.

Oneindig moe

Vermoeidheid is dan weer een bekende gemene deler. Niet zomaar moe, maar het gevoel dat je van zijn lang zal ze leven niet uit je stoel kan opstaan. Die met zandzakken-vermengt-met-watten vermoeidheid bedoel ik. We kunnen samen kijken naar de zwaarte die zich heeft vastgezet in jouw lijf. Die wat losweken en er weer beweging in brengen en wat lichtheid.

Pijn

…… is meer persoonlijk. Het kan zeuren, ruisen, knellen, stroef voelen, branden. Voorzichtig benaderen we die pijn. Onderzoeken we wat daar verborgen zit en brengen het naar buiten.
Een ontdekkingstocht waarbij je laag voor laag in je eigen diepte afdaalt, spannend, confronterend met het resultaat dat je meer energie gaat ervaren en minder pijn.

Angst

…….. voor uitvalsverschijnselen of verergering van je klachten. De angst die je wakker houdt, die vaak op de achtergrond ligt te knagen. Dat je bijvoorbeeld ’s ochtends wakker wordt met een been wat slaapt en (3 weken lang) niet wakker wil worden. Of: je moet eruit voor een boodschap maar je hebt het gevoel dat je gewoonweg niet meer vooruit komt. Je benen voelen zwaar, je armen hangen zwaar. Je hebt de kracht niet om op te staan.
Op het moment dat je je klachten gaat onderzoeken en de signalen van je lijf gaat herkennen, krijg je meer greep. Dan ontdek je de aanwijzingen die aan de pijn of vermoeidheid vooraf gaan. Dat geeft rust en vertrouwen.
Klik hier om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek, dat is kosteloos. Dan kun je kijken, voelen, zeg pootje baden of deze tocht naar binnen iets voor jou is.
Stap hier naar binnen voor een tipje-van-de-sluier-sessie. Een sessie waarbij we een verkennende duik nemen van 30 minuten in je (ziekte)klacht. Op dit moment is deze sessie gratis!
Copyright & Design Joey Buijs 2016-2019