Gratis

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is natuurlijk kosteloos. Als je wilt weten hoe ik werk of even voelen of het klikt, kun je een afspraak met mij maken. De afspraak kan in de praktijk zijn, via Skype of telefonisch. Mail of bel me, of meld je hieronder aan dan maak ik tijd voor jou.

Tipje-van-de-sluier

Wat je ook zou kunnen doen, als je graag al een stapje naar binnen wilt zetten, is je aanmelden voor een tipje-van-de-sluier sessie.

Momenteel is deze sessie gratis. We gaan dieper in op je meest urgente klacht. Voor inzicht in de onderliggende thematiek. Klik hier voor wat meer info en aanmelding.

 

 

 

Duik Plus trajecten

Mijn werkwijze heb ik een beetje veranderd en daar hoort een soort kennismakings-korting bij vind ik. Het eerste consult bestaat nu standaard uit een energetische analyse én een generatie/familie opstelling. Ook kun je nu kiezen voor alleen energetische analyse tijdens je consult. Als je naast analyse ook healing wilt dan sluiten de Plus trajecten het beste aan.

Vanwege mijn nieuwe aanbod  betaal je nu bij het ‘Duik diep Plus’ traject niet voor het healings onderdeel. En bij het ‘Duik dieper Plus’ traject is het 7e consult nu gratis.

Neem anders een kijkje op de aanbodpagina voor de consult mogelijkheden of klik hier voor een overzicht van de duiktraject tarieven.

Tips enzo

Op de Tips & Tricks pagina heb ik een Schepnet meditatie beschreven om je van de dagelijkse ruis die je oppikt te kunnen ontdoen.

Mettertijd wil ik daar ook een ingesproken bestand aan toevoegen. Deze pagina zal steeds meer groeien dus kom af en toe even kijken of schrijf je in voor een update mail. Daarin staan ook de nieuwe blogs updates vermeld.