Energetische praktijk

Energetische praktijk Sparkles & Spirits

In mijn praktijk ondersteun ik je met het herstellen van je energetisch systeem door chronische ziekteklachten en pijn te ontrafelen, belichten en naar de oorsprong te herleiden. Om zo je inzichten om te zetten, te transformeren en los te laten.

Energetische systeem therapie

In een Energetisch systeem therapeutisch consult kan ik helpen door met jou je ziektesymptomen en pijn in de energielagen op te sporen en naar de oorsprong terug te leiden. Hierdoor worden knelpunten bewust gemaakt, ontstaat inzicht en kan transformatie plaatsvinden. De energie kan dan weer vrijuit stromen en je wordt lichter.
Tijdens het consult maak ik gebruik van mijn helder waarnemend vermogen en een combinatie van Reiki, Aura- en Chakrabalancering, familie/systeemopstellingen, mediumschap, astrologie en kristallen kennis of onderdelen hiervan.

Mijn werkwijze is geïnspireerd op Reiki: ik maak ook gebruik van energie die uit mijn handen stroomt. Als je het niet prettig vindt om aangeraakt te worden behandel ik vanuit de energetische lagen (Aura en Chakra’s). Mocht het zo zijn dat je liever niet ligt tijdens een consult dan is het ook mogelijk om je zittend te behandelen.
In je Aura kan ik ziekteklachten en pijn (knelpunten) helder waarnemen. Deze symptomen kan ik nader verkennen met jou. Zo kan er inzicht ontstaan in de herkomst van deze pijn en ziekteklachten.
Chakra’s zijn energie af- en aanvoerders en zijn onderling nauw verbonden, en afzonderlijk in verbinding met een klier en /of orgaan. Een kleine verstoring heeft aan weerskanten effect. Ook Chakra’s neem ik helder waar en kunnen afzonderlijk behandeld worden en weer met elkaar in balans worden gebracht.
Een familie/systeem opstelling maakt standaard deel uit van het eerste gesprek of een intake voor een Energetische systeem therapeutisch consulttraject. Deze familie/systeem opstelling biedt de mogelijkheid om pijn te herleiden naar ziekmakende patronen uit het gezin/familie van herkomst.
Kennis van edelstenen en kristallen geef ik soms ook door om heling extra kracht bij te zetten.
In mijn praktijk kan ik astrologie inzetten als ondersteuning bij actuele processen, en zins-, zijns- en levensvragen. Ik maak hierbij een koppeling tussen wat ik helder waarneem en wat ik zie in de horoscoop.


Disclaimer
Een consult bij mij kan een medisch consult niet vervangen. Mijn behandelwijze is aanvullend op de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg bij (fysieke) klachten je huisarts of specialist.