Energetisch systeem analyse en -therapie

Energetisch systeem therapie

Energetisch systeem therapie biedt een effectieve en doelgerichte behandelwijze om tot de kern van pijn te komen. Vanuit helder waarnemen en afgestemd op het energetisch bewustzijn, behandel en begeleid ik jou graag hierbij.

Via de pijn kunnen beperkende overtuigingen, angst, verdriet, vastzittende emoties, vaste patronen en blinde vlekken direct en nuchter worden achterhaald en inzichtelijk worden gemaakt. De pijn kan in dit of vorige levens zijn ontstaan en dient te worden teruggeleid naar de oorsprong. Dat is van belang om transformatie mogelijk te maken. De pijn kan daardoor worden losgelaten. Het loslaten van deze, vaak onbewust onderdrukte emoties en overtuigingen, geeft ruimte. De energie gaat weer vrijuit stromen in lichaam en geest.

Informatie over mijn behandelwijze, over hoe ik te werk ga vind je hier. Als je meer wilt weten over mijn achtergrond dan kun je hier terecht.

Werkwijze

Energetische analyse

Als je een eerste afspraak wilt maken dan kun je hier terecht voor een intake gesprek. Dit gesprek bestaat uit een energetische analyse.
Wat houdt dat nou precies in? Ik scan jouw energetisch veld waardoor ik informatie krijg over de actuele knelpunten in jouw leven. Daarnaast maken we gebruik van familie-opstellingen om inzicht te krijgen in je gezin van herkomst. Voor extra informatie wordt eventueel ook een horoscoop geraadpleegd. Je zou dit dus ook een inzichtsessie kunnen noemen.
Van hieruit bepaal jij óf en hoe je verder wilt. Misschien heb je al wel enig inzicht in een knelpunt die je wil doorbreken. Dan kan deze analyse een onderdeel zijn van een eerste consult.

Energetisch systeem therapeutisch consult

Tijdens dit consult gaan we nader in op de pijn, de waargenomen knelpunten die je graag wilt belichten en ontrafelen. Je gaat via waargenomen beelden op reis naar binnen. Soms gaan we een hele keten van levens terug om bij de oorsprong van de pijn terecht te komen. Door hier op in te zoomen en het anders te bekijken en ervaren kan je de pijn (de knelpunten) transformeren en loslaten.
Vaak zit er een grote gelaagdheid in de pijn en kan het niet in één keer getransformeerd worden maar ga je steeds dieper naar de kern.