Cursus en thema-avonden

Cursus Duik in dimensies

Duiktocht helder waarnemen

Heb je weleens gemerkt dat je helder waarneemt?
Je voelt of weet wie jou belt als de telefoon overgaat.
Horen wat een ander denkt.
Voelen dat er iemand achter je is komen staan zonder je om te draaien.
Overleden mensen zien.
Of je ziet kleuren rondom mensen en dieren.

Misschien heb je dat regelmatig en vraag je je af hoe dat zit met helder waarnemen. En wil je best weten wat je allemaal kan. En zoek je anderen die dit ook ervaren, met wie je je ervaringen kan uitwisselen.

Dan is deze verkenningstocht echt iets voor jou.
In de cursus bestaande uit 5 bijeenkomsten, ga je verschillende aspecten van helder waarnemen onderzoeken. Psychometrie (contact maken via foto of voorwerp), aura lezen, contact maken met overledenen, foto reading huisdieren en wat er nog meer opgedoken mag worden……

Splash in the dimensions.
Duik mee, kijk en speel met helder waarnemen!

Duur van de bijeenkomst is 2,5 uur. Het cursusgeld bedraagt €137,50. Gelieve voor aanvang van de cursus over te maken. Mocht dit een probleem vormen neem dan gerust even contact op over de betalingsmogelijkheden.

De locatie, opbouw van de avond en andere informatie volgt na inschrijving.

Zie Agenda voor actuele data.

Je kunt je hier aanmelden.

Cursus Duik dieper in dimensies

Voor degene die wat verder wil gaan start binnenkort weer een vervolg op deze cursus: Duik dieper in dimensies.
We gaan een stapje verder dan in het eerste deel. Thema’s die we behandelen: Aura vrij maken van negatieve energie, het huis vrij maken van negatieve energie, ontmoeting met je gids en orakelkaarten leren gebruiken.

Duur van de bijeenkomst is 2,5 uur. Het cursusgeld voor deze 4 bijeenkomsten bedraagt €110,-. Als je nog vragen hebt neem gerust contact op.

Enthousiast geworden? Schrijf je in: aanmelden “Duik dieper….”. Na aanmelding volgt nadere informatie.

Zie Agenda voor actuele data.

Cursus Ontmoeting met jeZelf

Kennismaken met
je innerlijk kind, hoger zelf en je gids

In deze cursus ‘Ontmoeting met jeZelf’ ga je kennismaken met andere lagen in jezelf, delen van jezelf die je misschien hebt weggestopt. Of delen waar je nooit naar hebt gekeken, maar waar je wel nieuwsgierig naar bent.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten. In de eerste 3 bijeenkomsten ga je kennismaken met je innerlijk kind, je hoger zelf en je gids. Tijdens de laatste bijeenkomst staat centraal hoe je de informatie praktisch kunt toepassen in je leven.

Innerlijk kind

Soms komt er bijvoorbeeld ineens iets naar boven drijven door een situatie waarin je je bevindt. Iemand spreekt je onvriendelijk toe waardoor je je plotseling klein en onbemind voelt.
Je innerlijk kind laat zich dan zien en voelen, wat je als ongemakkelijk kan ervaren. Of ploppen er emoties omhoog waar je zo even geen raad mee weet.

Door een geleide meditatie kan je kennismaken met je innerlijk kind. Vaak wil je innerlijk kind gewoon gehoord en gezien worden, even contact maken. Op deze wijze kun je de band met je innerlijk kind aanhalen waardoor je je meer compleet voelt, meer uit één stuk.

Hoger zelf

Een andere laag die we gaan ontmoeten is je hoger zelf. Zoals ik het zie en ervaar is je hoger zelf het alwetende deel van je ziel. Het deel wat niet in je fysieke lichaam huist. Je intuïtie is een uiting van dit zelf. De momenten dat je je afvraagt wat het doel is van je leven, vraag je naar de informatie van deze alweter.
Gedurende ons leven leren we af om contact te maken met deze laag, het verstand krijgt doorgaans een grote rol toebedeeld in onze huidige maatschappij. We leren na te denken en keuzes te maken vanuit ons hoofd. De intuïtieve signalen vanuit hart en ziel zien we over het hoofd en worden niet meer opgevangen.

Door contact te maken met je hoger zelf ervaar je de rust en de kracht van je zelf. De innerlijke stem die weet wat goed is voor jou, wat past bij jou en het doel wat je jezelf hebt gesteld in dit leven.

Gids

Kennismaken met je gids is in zekere zin contact maken met een vorig zelf. Of beter gezegd een belangrijke persoon uit een vorig leven. Jullie begeleiden elkaar in dit leven met betrekking tot een bepaald levensthema. Jullie zijn elkaars gids zou je kunnen zeggen.

Door contact te maken met je gids krijg je meer helderheid over een specifiek thema dat je in meerdere levens bent tegengekomen. Het kan licht werpen op een blokkade die steeds weer opduikt. Je voelt je gesteund door zijn of haar aanwezigheid en feedback.

Voor wie

Het zou kunnen zijn dat dit een nieuw gebied is wat je graag wilt verkennen, dat je geen ervaring hebt met geleide meditaties. Er is alle ruimte om dit nieuwe gebied te betreden, daar wil ik je graag in begeleiden.
Misschien heb je al ervaring met je gids, je innerlijk kind en hoger zelf. Dan kunnen deze avonden meer verdieping bieden.

Tijden en data

Inloop vanaf 18:45 uur, aanvang 19:00 uur tot 21:00 uur.

Start in Venray: op dinsdag, zie Agenda
Start binnenkort in Amsterdam: data nog onbekend, zie Agenda voor de actuele cursus- en themabijeenkomsten.

Cursusgeld

Het cursusgeld bedraagt €88,-. Gelieve voor aanvang van de cursus over te maken. Mocht dit een probleem vormen neem dan gerust even contact op over de betalingsmogelijkheden.

Details over locatie en opbouw van de avond volgt na inschrijving.

Je kunt je hier aanmelden. Graag even aangeven om welke locatie het gaat.

Ontmoeting met jeZelf thema-avond

Zie Thema-avonden voor de avonden die georganiseerd worden in Amsterdam en Venray.
Dan is het ook mogelijk om ontmoeting met je innerlijk kind, hoger zelf en gids als losstaande thema-avond te volgen in plaats van de gehele cursus. Groep bestaat uit maximaal 6 personen.

Kosten per avond €24,-.
Inloop vanaf 18:45 uur, aanvang 19:00 uur tot 21:00 uur.
Kijk in de Agenda voor actuele data.

Je kunt je hier aanmelden. Graag even aangeven om welke thema-avond en locatie het gaat.