Band om mijn hart

Na een heftige MS terugval in 2012 stapte ik bij mezelf naar binnen. En ik overdacht en voelde de beelden en de woorden die ik tegenkwam. Eerlijk gezegd vond ik het een warboel, ik was op zoek naar statements, naar uitspraken over ‘wie ben ik echt’ en ik vond allemaal tegenstellingen. Waar donker was, was licht. Waar ik als eigenschap ‘eigen-wijs’ aantrof kwam onmiddellijk een tegenreactie ‘meegaand’, boos én lief, dromerig én geconcentreerd. Vermoeiend vond ik dat en liet het.
Wat de MS betrof onderzocht ik de band om mijn hart. Eerst fysiek, want misschien was deze band niet direct MS gerelateerd. Ik liet me verwijzen naar een cardioloog. Voor een inspanningstest, zo’n fietstest om de piekbelasting op je hart te onderzoeken. Om te bepalen of de wegen naar mijn hart misschien verstopt zaten. Dat zat namelijk in de familie. Het was even lastig die test met de toenmalige zoutzak-armen maar de weg naar mijn hart leek vrij.

Wat aansloeg en naar voren kwam bij mijn binnen-graaf-werkzaamheden was ‘zeer intuïtief’, ‘helder waarnemend’ (met mijn tegengestelde ‘IT-werk’). En ik voelde de behoefte om mij daar verder in te verdiepen. Zo’n urgent gevoel dat ik daar weer iets mee moest. Door de jaren heen had ik dat vermogen onder geschoffeld en nu kwam het weer boven drijven. Destijds kon ik het niet goed plaatsen en blijkbaar was de tijd aangebroken om dat nu wel te doen.

Ik Googelde en vond een cursus die perfect aansloot op mijn wens. Alleen moest ik nog 2 maanden wachten en dat voelt als een eeuwigheid als je een Ramachtige bent (geboren onder het sterrenbeeld Ram). Dan wil je er nu, of zeg gisteren voor gaan als je enthousiast bent.
Die cursus bleek een feest van herkenning, van de mensen, de andere levens, de kleuren, de energie, de dimensies, de spirits. Hemel op aarde.

Op een avond werkte ik samen met één van de vrouwen van de cursus, Ze had net een naar bericht gehad privé en was daardoor zeer afgeleid. Ze zat er helemaal doorheen. Ik wilde graag helpen. Ik stelde voor om te proberen de opdracht een beetje te oefenen en kijken wat er gebeurt. Ik concentreerde me, had mijn handen op haar schouders. En ik voelde en zag een enorme lichtroze golf energie via mijn handen en mijn hart naar buiten stromen. Ik voelde zoveel liefde van boven via mijn kruin door mij heen stromen naar haar. Een grote golf met troost en steun. Dat maakte enorme indruk, op ons allebei.
Ik ‘wist’ vanaf dat moment wat mij te doen stond. Energie doorgeven en pijn verlichten in samenwerking met de spirits. En het laatste restje van de band om mijn hart was verdwenen.

0 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright & Design 2020 Joey Buijs

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, acties en nieuws uit de praktijk?

 

Keep me posted!

Aanmelding geslaagd!