_Praktijk_

Wat heeft de praktijk te bieden?

Energetische praktijk Sparkles & Spirits

In mijn praktijk ondersteun ik je met het herstellen van je energetisch systeem door pijn te ontrafelen, belichten en pijn tot de oorsprong terug te leiden.

 

Energetische systeem therapie

In een Energetisch systeem therapeutisch consult kan ik helpen door met jou de pijn  (fysiek of emotioneel) in de energielagen op te sporen en naar de oorsprong van de pijn af te dalen. Hierdoor worden knelpunten bewust gemaakt, ontstaat inzicht en kan transformatie plaatsvinden. De energie kan dan weer vrijuit stromen en je wordt lichter. Je ervaart minder weerstand en minder pijn.

Tijdens het consult maak ik gebruik van mijn helder waarnemend vermogen. Afhankelijk van wat er nodig is en waar behoefte aan is, combineer ik tijdens het consult met Reiki, Aura- en Chakrabalancering, familie/systeemopstellingen, mediumschap, astrologie en kristallen kennis.

Mijn werkwijze is geïnspireerd op Reiki: ik maak ook gebruik van energie die uit mijn handen stroomt. Als je het niet prettig vindt om aangeraakt te worden behandel ik vanuit de energetische lagen (Aura en Chakra’s). Mocht het zo zijn dat je liever niet ligt tijdens een consult dan is het ook mogelijk om je zittend te behandelen. Ik kan je ook op afstand behandelen, in de veiligheid van je eigen huis.

In je Aura kan ik knelpunten helder waarnemen. Deze knopen kan ik nader verkennen met jou. Zo kan er inzicht ontstaan in de oorsprong van deze knooppunten die pijn veroorzaken (fysiek of emotioneel).

Chakra’s zijn energie af- en aanvoerders en zijn onderling nauw verbonden, en afzonderlijk in verbinding met een klier en/of orgaan. Een kleine verstoring heeft aan weerskanten effect. Ook Chakra’s neem ik helder waar en kunnen afzonderlijk behandeld worden en weer met elkaar in balans worden gebracht.

Een familie/systeem opstelling maakt standaard deel uit van het eerste gesprek van een Energetische systeem therapeutisch consulttraject. Deze familie/systeem opstelling biedt een invalshoek om oud zeer mogelijk te herleiden naar het gezin van herkomst.

Kennis van edelstenen en kristallen geef ik soms ook door om healing extra kracht bij te kunnen zetten.

In mijn praktijk kan ik astrologie inzetten als ondersteuning bij actuele processen, en zins-, zijns- en levensvragen. Ik maak hierbij een koppeling tussen wat ik helder waarneem en wat ik zie in de horoscoop.


Disclaimer
Een consult bij mij kan een medisch consult niet vervangen. Mijn behandelwijze is aanvullend op de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg bij (fysieke) klachten je huisarts of specialist.